CorReduc

CorReduc

ARC Composieten

Toepassingen

Informatie

FAQ

Zoekfunctie

Disclaimer


CorReduc bvba
Industriepark E17/3
Spieveldstraat, 53
9160 LOKEREN

Tel.: +32-9-326.91.60
Fax: +32-9-326.91.69
info@correduc.be


Herstellen Beter dan Nieuw
ARC Composieten zorgen voor een economische opwaardering van uw versleten materiaal en schroot.
faling - abrasie - erosie-corrosie - waterzuivering abrasie - erosie-corrosie - waterzuivering faling - erosie-corrosie - herstelling met ARC erosie-corrosie - herstelling met ARC

Corrosie en slijtage zorgen dagelijks voor miljoenen euro aan economische verliezen. De fysieke schade aan installaties en machines die hieruit voortvloeit moet door het onderhoudspersoneel op de juiste manier hersteld worden. Zo zijn er een aantal opties waaruit kan gekozen worden om de machine terug in productie te brengen. Zo kan het apparaat/de installatie vernieuwd worden (wisselstukken) maar wordt het probleem hiermee daadwerkelijk opgelost? De omstandigheden blijven dezelfde en de schade gaat onherroepelijk weerkeren. En wat met de leveringstermijnen, dood kapitaal van wisselstukken, etc… Ook is in de meeste gevallen het apparaat/de installatie nog voor 95 % in goede staat waardoor een betrouwbare herstelling zeker het overwegen waard is.

Wij van CorReduc bekijken het van deze kant. Wij brengen een inert ttz dood composiet oppervlak aan, homogeen verbonden met de ondergrond. Zo kan het apparaat niet alleen opnieuw in gebruik genomen worden maar wordt de toekomstige slijtage en/of corrosie tegen gegaan.

Top Printversie
©2004 CorReduc bvba • Tel.: +32-9-326.91.60 • Fax: +32-9-326.91.69 • info@correduc.be