CorReduc

CorReduc

ARC Composieten

Toepassingen

Informatie

FAQ

Zoekfunctie

Disclaimer


CorReduc bvba
Industriepark E17/3
Spieveldstraat, 53
9160 LOKEREN

Tel.: +32-9-326.91.60
Fax: +32-9-326.91.69
info@correduc.be


Herstelling of preventieve bescherming
ARC Composieten halen uw onderhoudskosten naar beneden.
Hoge debiet impeller - erosie - corrosie - ARC855 pomp - abrasie - erosie-corrosie - ARC MX1 - ARC LD-HD cleaner - cycloon - abrasie - erosie-corrosie valbuis - abrasie - ARC 890 - chemische nijverheid

Initieel werden 2 composieten ontwikkeld nl. ARC 855 en ARC 858 om de erosie-corrosie cycli in pompen en kleppen te weerstaan. Maar snel zag de industrie (en AW Chesterton) dat door een verdere modificatie van deze producten ook andere industriële installaties gevrijwaard konden blijven van aantasting en slijtage.

Zo is in vele pompen steeds een hoeveelheid vaste stof aanwezig die de erosie-corrosie cycli enorm versneld, kan een kleine concentratie aan chemicaliën (bvb zouten in zeewater) reeds in een mum van tijd zorgen voor nooit geziene slijtage en zijn luchttransporten van relatief onschadelijke plastiekkorrels een kopzorg voor de onderhoudsdienst .

Ook moet een nieuwe technologie zich steeds zelf bewijzen in de moeilijkste toepassingen alvorens ze weerhouden wordt. Wat begon met de herstelling van kleine pompjes links en rechts zien we dat ARC een vaste stek heeft verworven in de industriële beschermingsmarkt bij herstellingen maar ook bij nieuwe installaties. De zogenaamde kers op de taart kwam er omstreeks 1995 toen vele fabrikanten zelf hun industriële installaties en apparatuur aanboden aan hun klanten maar dan wel preventief behandeld met ….. ARC materialen.

We denken dat dit onderstreept dat de ARC Composiet technologie U een betrouwbare en economische bescherming biedt in de zwaarste industriële omstandigheden.

Top Printversie
©2004 CorReduc bvba • Tel.: +32-9-326.91.60 • Fax: +32-9-326.91.69 • info@correduc.be