CorReduc

CorReduc

ARC Composieten

Toepassingen

Informatie

FAQ

Zoekfunctie

Disclaimer


CorReduc bvba
Industriepark E17/3
Spieveldstraat, 53
9160 LOKEREN

Tel.: +32-9-326.91.60
Fax: +32-9-326.91.69
info@correduc.be


De voordelen
Gebruik ARC Composieten als totaal systeem Oplossingen om de werkingskosten van uw installaties te reduceren!
herstelbaarheid van ARC na inlopen ARC pomp efficientie programma lichtgewicht toepassing - 2 wegklep - graannijverheid schroot krijgt een tweede leven met ARC

Door de hoogwaardigheid van ARC Composieten te koppelen aan de kennis van processen en installaties denken we een oplossing te kunnen bieden die tal van voordelen biedt tov de conventionele methodes.

Zo zijn er de snelle leveringstermijnen, de verlenging van de levensduur van met ARC beschermd materieel, de herstelbaarheid van ARC, de verhoogde pompefficiëntie, ARC voorkomt onvoorziene productie stilstanden, ARC maakt lichtgewicht toepassingen mogelijk, …

Omdat ARC een universeel systeem is kan het aantal wisselstukken beperkt blijven en vermindert u op die manier het dode kapitaal. Schroot en versleten onderdelen kunnen terug in productie gaan en dit beter dan het originele stuk, ... Dit maakt niet alleen de hermontage een stuk eenvoudiger maar er wordt ook, op de plaats van de grootste slijtage, een inert composiet oppervlak aangebracht dat de levensduur verveelvoudigt.

Kortom, er zijn weinig goedkope argumenten die spreken voor ARC maar er zijn er talrijke die een ARC bescherming goedkoop maken.

Top Printversie
©2004 CorReduc bvba • Tel.: +32-9-326.91.60 • Fax: +32-9-326.91.69 • info@correduc.be