CorReduc

CorReduc

ARC Composieten

Toepassingen

Informatie

FAQ

Zoekfunctie

Disclaimer


CorReduc bvba
Industriepark E17/3
Spieveldstraat, 53
9160 LOKEREN

Tel.: +32-9-326.91.60
Fax: +32-9-326.91.69
info@correduc.be


De R&D afdeling van AW Chesterton...
...heeft ARC Composieten ontwikkeld, klaar om uw slijtage en corrosie problemen op te lossen.
Faling, Blaasvorming, Chemisch resistente bekleding Vormbaarheid - ARC - abrasie - exotisch metaal Faling, Onderfilmcorrosie, Rubberbekleding Faling, Abrasie, Exotisch metaal

Vanaf het moment dat de composiet technologie door AW Chesterton werd weerhouden boven andere materialen kwam alles in een stroomversnelling terecht.

Falingsanalyses van industriële toepassingen brachten een aantal sleutel eigenschappen aan het licht waaraan dit nieuwe composiet materiaal moest voldoen. Specificaties werden opgesteld waaronder een uitmuntende aanhechting aan het basismetaal, eenvoudige vormbaarheid, chemische en slijtage weerstand, …

Hiervoor zorgen hoogwaardige componenten zoals gemodificeerde epoxies (matrix) en keramische parels (functionele versterking) samengebracht in een juiste verhouding en dit dmv een in huis ontwikkeld vacuüm productie proces.

De bedoeling is niet om het proces ingewikkeld te maken maar het is gebleken dat dit complex productie proces nodig is om een oplossing te geven aan UW industrieel beschermingsvraagstuk.

AW Chesterton heeft als dusdanig de geavanceerde structurele composiet aangepast aan de toepassing en niet getracht toepassingen aan te passen aan een bestaand product.

Top Printversie
©2004 CorReduc bvba • Tel.: +32-9-326.91.60 • Fax: +32-9-326.91.69 • info@correduc.be